Vader met kinderen aan het afwassen

365 dagen duurzaam

Steeds meer mensen zijn bezig met verduurzaming. En dat is nodig, want we merken allemaal de gevolgen van klimaatverandering en de effecten van stijgende energiekosten. Ook als gemeente Zevenaar willen we bewuste keuzes maken voor een gezonde toekomst. Daarvoor doen onze inwoners, regionale ondernemers, organisaties en wij zelf al goede dingen, dus we zijn op weg! Maar we gaan meer doen. Sámen.

Logo ZeveNaarMorgen

Welke stap zet u vandaag?

Om te laten zien wat er allemaal kan en wat er allemaal al gedaan is, nemen we je graag mee op onze duurzaamheidsdoelen. Onder de naam ZeveNaarMorgen bundelen we vanaf nu tips, slimme ideeën, jouw mogelijkheden voor advies en ondersteuning én actuele subsidiemogelijkheden. Daarmee kunnen we samen de beweging maken naar een betere omgeving.

Hulp voor u?

Gratis energiecoach aan huis

Groepsfoto energiecoaches

Wilt u graag energie besparen, maar weet u niet goed hoe? Schakel gratis de hulp in van een energiecoach. U krijgt dan advies op maat, passend bij uw wensen en budget. Het enige dat wij van u vragen, is om een afspraak te plannen.

Gratis energiefixer aan huis

Energie fixers

Energiefixers helpen u direct met besparen! Ze komen bij u langs en fixen een aantal snelle oplossingen voor u, waardoor uw energieverbruik meteen naar beneden gaat. Het enige dat wij van u vragen, is om een afspraak te plannen. 

Energieloket

Medewerkers Energieloket

Bij het Energieloket kunt u terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie of een (hybride) warmtepomp. Ook leest u hier alles over mogelijke subsidies en leningen voor uw verduurzamingsplannen. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail of pak de telefoon. Het team van het Energieloket zit voor u klaar.

Financiële steun voor morgen

Stimuleringslening

Op de lange termijn is verduurzaming goed voor uw portemonnee. Maar verduurzamen is vaak niet gratis. Daarom bieden we u financiële steun als u duurzame stappen wilt zetten.

Leningen en subsidies

Daarnaast zijn er nog meer leningen en subsidies voor het verduurzamen van uw huis. Hier vindt u alle subsidies, leningen en belastingvoordelen die voor uw gemeente beschikbaar zijn.