Contact

Heeft u vragen aan de gemeente? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op onze website kunt u veel zelf regelen.

Contactformulieren

Chat

Komt u er op onze website niet uit? Chat dan live met een van onze medewerkers. Ziet u op de webpagina een chatknop rechts onderaan de pagina? Start dan met die knop een chatgesprek. U ziet de chatknop alleen als er een medewerker beschikbaar is. Wij zijn bereikbaar via chat tijdens onze (telefonische) openingstijden.

Melding maken via Fixi

Is er iets kapot bij u in de buurt zoals een stoeptegel? Of ligt er zwerfafval? Meld het ons via Fixiexterne-link-icoon.

Bellen

Onze medewerkers aan de telefoon proberen uw vraag direct te beantwoorden. Daarom kunnen zij u vragen om aanvullende (persoons)gegevens. Is uw vraag te specifiek, dan verbinden zij u door naar de desbetreffende afdeling.

Vragen over zorg, jeugd en inkomen

Voor vragen over zorg, jeugd en inkomen zijn wij bereikbaar  via telefoonnummer (0316) 595 111, optie 1.

  • Elke werkdag: 8.30 tot 12.30 uur

Overige vragen

Voor overige vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer (0316) 595 111.

  • Maandag tot en met donderdag: 8.30 tot 17.00 uur
  • Vrijdag: 8.30 tot 12.30 uur

Teletolk

Bent u doof, slechthorend of spraakbeperkt? Bel ons dan met Teletolk. externe-link-icoon

Bezoek ons

Zonder afspraak

Voor informatie en afhalen van documenten kunt u zonder afspraak tijdens openingstijden terecht bij onze servicebalie in de Turmac Cultuurfabriek.

Maandag8.30 - 19.30 uur
Dinsdag8.30 - 17.00 uur
Woensdag8.30 - 19.30 uur
Donderdag8.30 - 17.00 uur
Vrijdag8.30 - 12.30 uur

Op afspraak

Wij helpen u graag goed, bijvoorbeeld voor de aanvraag van een rijbewijs of reisdocument. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Bezoekadres

Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaarexterne-link-icoon

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast het treinspoor. De ingang is aan het Stationsplein. De looproute naar het gemeentehuis is aangegeven. Mindervaliden kunnen met een gehandicaptenparkeerkaart naast de hoofdingang van de Turmac Cultuurfabriek parkeren. Meer informatie is te vinden op de pagina Route en parkeren gemeentehuis.

Postadres

Postbus 10, 6900 AA Zevenaar

Social media

Wij zetten Facebookexterne-link-icoonInstagramexterne-link-icoonX externe-link-icoonLinkedInexterne-link-icoon en YouTubeexterne-link-icoon in om te communiceren met inwoners en andere geïnteresseerden. Het is mogelijk om een vraag te stellen via social media. Wij proberen om uw vraag zo snel mogelijk antwoord te geven. Soms is voor beantwoording iets meer tijd nodig, dit laten we aan u weten. Onze spelregels zijn te lezen op de pagina Social media

Contact voor de pers

Bent u journalist en zoekt u contact met een woordvoerder van de gemeente? Dan kunt u contact opnemen met team Communicatie.