adult iconContact

Heeft u vragen aan de gemeente? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Bellen

Onze medewerkers aan de telefoon proberen uw vraag direct te beantwoorden. Daarom kunnen zij u vragen om aanvullende (persoons)gegevens. Is uw vraag te specifiek, dan verbinden zij u door naar de desbetreffende afdeling.

Algemene vragen

Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer (0316) 595 111.

  • 8.30 tot 17.00 uur: maandag tot en met donderdag
  • 8.30 tot 12.30 uur: vrijdag

Vragen over zorg, jeugd en inkomen

Wij zijn elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur bereikbaar voor vragen over zorg, jeugd en inkomen via telefoonnummer (0316) 595 111, optie 1. 's Middags kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Teletolk

Bent u doof, slechthorend of spraakbeperkt? Bel ons dan met Teletolk. 

Online

Op deze website kunt u veel zaken direct regelen. De meeste formulieren kunt u online invullen en insturen.

Chatten

Komt u er op onze website niet uit? Chat dan live met een van onze medewerkers. Ziet u op de webpagina een chatknop rechts onderaan de pagina? Start dan met die knop een chatgesprek. U ziet de chatknop alleen als er een medewerker beschikbaar is. Wij zijn bereikbaar via chat tijdens onze (telefonische) openingstijden.

Contactformulier

U kunt ook een contactformulier invullen als u een vraag heeft:

Social media

De gemeente Zevenaar zet FacebookInstagramX (voorheen Twitter), LinkedIn en YouTube in om te communiceren met inwoners en andere belangstellenden. Het is mogelijk om een vraag te stellen via social media. Mocht u een vraag hebben, dan streven wij ernaar om zo snel mogelijk antwoord te geven. Soms is voor beantwoording iets meer tijd nodig. Onze spelregels zijn te lezen op de pagina Social media

Melding maken

Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Meld het ons via Fixi.

Apps

De gemeente Zevenaar heeft een aantal apps beschikbaar die u kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het melden van een losliggende stoeptegel, het bekijken van de afvalkalender of met het vinden van de juiste instantie als u een zorgvraag heeft.

Openingstijden servicebalie

Voor informatie en afhalen van documenten kunt u tijdens openingstijden terecht bij de servicebalie in het gemeentehuis.

Maandag 8.30 - 19.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 19.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Langskomen

U bent welkom in het gemeentehuis. Wij helpen u graag goed. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Bezoekadres

Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar 

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast het treinspoor. De ingang is aan het Stationsplein. De looproute naar het gemeentehuis is aangegeven. Mindervaliden kunnen met een gehandicaptenparkeerkaart naast de hoofdingang van de Turmac Cultuurfabriek parkeren. Meer informatie is te vinden op de pagina Route en parkeren gemeentehuis.

Postadres

Postbus 10, 6900 AA Zevenaar

Balies gemeentehuis

Openingstijden afvalaanbiedstations

Benieuwd wanneer de afvalaanbiedstations in Zevenaar en Lobith open zijn? U vindt alle info op de pagina Afvalaanbiedstations

Contact voor de pers

Bent u journalist en zoekt u contact met een woordvoerder van de gemeente? Dan kunt u contact opnemen met team Communicatie.