Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Apps

De gemeente Zevenaar heeft een aantal apps beschikbaar die u kunnen helpen:
Logo Fixi

Fixi

Kapotte lantaarnpaal? Kuil in de weg? Rondslingerend afval? Meld het direct via deze app en blijf op de hoogte van wat er met uw melding gebeurt.

Download de app nu via Google Play of de App Store.

Logo AfvalWijzer

AfvalWijzer

Wanneer moet ik mijn container buiten zetten? Waar en bij welke afvalsoort kan ik dit afval aanbieden? Bekijk eenvoudig uw gepersonaliseerde afvalkalender en ontvang een herinnering als uw afval aan de weg moet staan.

Download de app nu via Google Play of de App Store.

Logo Op weg in Zevenaar

Op weg in Zevenaar app

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan de Arnhemseweg, weg Hengelder en spoorverbetering Zevenaar-Didam? Via deze app mist u niets. U ontvangt een melding als er nieuws is over eventuele hinder.

Download de app nu via Google Play of de App Store.

Logo Wegwijs in Zevenaar

Wegwijs in Zevenaar

U bent op weg naar een oplossing voor uw vraag. Bijvoorbeeld op gebied van zorg, sport of activiteiten. De Wegwijs in Zevenaar app helpt u hierbij. Op dit moment werken we hard aan een zo compleet mogelijke app. Kan uw  vraag niet wachten tot dan? Neem dan contact met ons op via wegwijs@zevenaar.nl of bel ons via (0316) 595 111. We informeren u zodra de app (weer) beschikbaar is om te downloaden.