Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Zevenaar. De gemeente Zevenaar is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het weten. Mail naar de gemeente, gemeente@zevenaar.nl.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief

De website van de gemeente Zevenaar wordt dagelijks gearchiveerd in ons online archief.

De website van de voormalige gemeente Rijnwaarden is tot en met december 2017 ook gearchiveerd in het online archief.  

Toegankelijkheid

De gemeente Zevenaar wil met deze website volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Hebt u een vraag of een tip? Mail dan gemeente@zevenaar.nl.

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan de gemeente Zevenaar via e-mail: gemeente@zevenaar.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.