Contact met B en W

Het college van burgemeester en wethouders (B en W) vormt het dagelijks bestuur van de gemeente Zevenaar. Wilt u contact met de collegeleden? Op deze pagina zijn alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Contactmogelijkheden

1.Meld u aan voor het burgemeesterspreekuur

Wilt u iets bespreken met de burgemeester? Burgemeester Lucien van Riswijk heeft eens per maand een spreekuur op het gemeentehuis (van 16.00–17.30 uur)*. Zo kunt u op een makkelijke manier in gesprek komen over zaken die in uw buurt spelen. Aanmelden voor dit spreekuur kan via het contactformulier burgemeesterspreekuurexterne-link-icoon. Vermeld bij aanmelding graag het onderwerp waar u het over wilt hebben.  Wij nemen na ontvangst van het formulier contact met u op om een tijdstip in te plannen. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten.

Het eerstvolgende spreekuur is op:

  • Maandag 26 augustus
  • Maandag 23 september

*Is de burgemeester verhinderd? Dan vervangt de locoburgemeester hem.

2. Nodig een collegelid uit om ergens bij aanwezig te zijn

E​​​​​​en jubileum van de sportvereniging? De opening van een expositie? De afsluiting van een evenement? Een nieuw pand? Wilt u een collegelid uitnodigen? Bijvoorbeeld voor de opening of afsluiting, de huldiging van een vrijwilliger of een prijsuitreiking? Of om gewoon als gast aanwezig te zijn? Kijk voor alle informatie op de pagina ‘Uitnodigen collegelid’.

3. Meld uw bedrijf aan voor een bedrijfsbezoek

Wethouder Arthur Boone (portefeuillehouder economie en werkgelegenheid) en het college van B&W gaan regelmatig op bezoek bij ondernemers in de gemeente Zevenaar. Zij worden bijgestaan door de accountmanager bedrijven. U kunt uw bedrijf hiervoor aanmelden. Kijk voor alle informatie op de pagina ‘Bedrijfsbezoeken'. 

4. Neem contact op via het contactformulier

De burgemeester en de wethouders hebben allen een eigen portefeuille: de onderwerpen waar zij zich mee bezighouden. Wilt u de burgemeester of één van de wethouders iets vragen of vertellen? Bijvoorbeeld een plan of idee. Of uw mening over het beleid van de gemeente? Dat kan. Vul het contactformulier B&Wexterne-link-icoon in.

Goed om te weten:  is er iets in de openbare ruimte niet in orde? Via onze site kunt u snel en gemakkelijk een melding doen.