Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Toegankelijkheidsverklaringen

Toegankelijkheidsverklaringen gemeente Zevenaar

Gemeente Zevenaar

Groot Holthuizen

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Zevenaar. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label. Het toegankelijkheidslabel van Groot Holthuizen. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Liemers Energieloket

NME Liemers

Het toegankelijkheidslabel van Liemers Energieloket. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label. Het toegankelijkheidslabel van NME de Liemers. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

7Poort

Op weg in Zevenaar

Het toegankelijkheidslabel van 7Poort. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label. Het toegankelijkheidslabel van OpweginZevenaar. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

P&C Portaal Zevenaar

Het Krachtlokaal

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Zevenaar P&C portal. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label. Het toegankelijkheidslabel van Het Krachtlokaal. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Goed voor elkaar de Liemers

 
Het toegankelijkheidslabel van Goed voor Elkaar de Liemers. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.