Container kwijt, kapot of aanvragen

In de gemeente Zevenaar hebben we verschillende soorten containers: een container voor gft-afval, een container voor oud papier en een container voor restafval. Het kan voorkomen dat uw container kapot gaat, dat de container vermist raakt of dat u nog geen container heeft. Wij helpen u graag aan een nieuwe container.

Container vermist

Is uw container vermist? Wij verzoeken u om even te wachten voordat u een nieuwe container aanvraagt. Vaak komt een container een tijdje later weer terug omdat een buurtbewoner per ongeluk de verkeerde container heeft meegenomen.

Blijft uw container vermist? Dan kunt u contact met ons opnemen om een nieuwe container aan te vragen. U moet dan wel de vermissing bij de politie melden. Dit kan via de website van de politieexterne-link-icoon. De aangifte kunt u toevoegen aan uw aanvraag via het contactformulierexterne-link-icoon.

Container aanvragen/vervangen

Wilt u afvalcontainers aanvragen voor nieuwbouwwoningen? Of is uw huidige container kapot? Via Fixi.nlexterne-link-icoon kunt u nieuwe containers aanvragen. Deze worden bij u thuisbezorgd.