Zevenaar neemt petje af voor Zevenaarse deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

10 juni 2024
Inwonersnieuws

Wij gaan Zevenaarse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse in het zonnetje zetten. Alle wandelaars zijn welkom op woensdag 10 juli om 19.00 uur in het gemeentehuis voor een uitzwaaimoment. U kunt u als deelnemer aanmelden voor deze bijeenkomst. Tijdens de avond krijgt u een unieke Zevenaarse Vierdaagse pet.

Onder het genot van een hapje en drankje zal wethouder sport Arthur Boone alle wandelaars persoonlijk succes wensen. 

Het is de eerste keer dat gemeente Zevenaar een uitzwaaimoment organiseert voor de wandelaars. “We hopen dat alle lopers de Zevenaarse Vierdaagse pet dragen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Het lopen van deze Vierdaagse is absoluut een unieke prestatie. Het draait niet alleen om het lopen, maar ook om culturele diversiteit, vriendschap en doorzettingsvermogen. Ons hele college zal op dinsdag 16 juli langs de route staan om onze mede-inwoners aan te moedigen. We nemen dan letterlijk én figuurlijk onze pet af voor hen,” zegt wethouder Boone.

Sport en bewegen voor iedereen

Iedereen moet kunnen sporten, ongeacht leeftijd, inkomen of een beperking. Wij zoeken naar nieuwe manieren om inwoners enthousiast te krijgen om te gaan sporten en bewegen. Dit voorkomt onder andere gezondheidsklachten en eenzaamheid. Daarbij hoort ook het aanmoedigen van Zevenaarse inwoners om mee te doen aan een evenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse. 

Uiterlijk 3 juli  2024 aanmelden 

Wandelt u als inwoner van gemeente Zevenaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse of kent u iemand die meeloopt? Meld u dan aan voor het uitzwaaimoment. We zien u graag op 10 juli om 19.00 uur in de Patio in het gemeentehuis, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Meld u voor 3 juli 2024 aan via het contactformulierexterne-link-icoon op onze website.