Zaterdag 4 april en zondag 5 april vindt noodzakelijk onderhoud plaats aan systemen van de gemeente. Tijdens dit onderhoud is het indienen van een aanvraag met DigiD, eHerkenning en het maken van een afspraak met de gemeente niet mogelijk.

Onze excuses voor het ongemak.

Vrijwilligerswerk

Er zijn in Zevenaar veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen of een beroep te doen op een vrijwilliger. De gemeente Zevenaar heeft een vrijwilligersverzekering afgesloten voor mensen die vrijwilligerswerk verrichten.

Goed om te weten

Vrijwilligerswerk doen?

Kijk op de de website van Caleidoz Vrijwilligerscentrale. Hier vindt u informatie en kunt u zich opgeven. Wilt u direct zien of er vrijwilligerswerk in Zevenaar is dat u leuk vindt om te doen? Ga naar de website van Vrijwilligerscentrale Caleidoz.

Verzekering van vrijwilligers

De gemeente Zevenaar zorgt ervoor dat u als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk. Ook als het vrijwilligerswerk maar een enkele keer voorkomt. Vrijwilligers hoeven hier zelf niets voor te doen, ze zijn automatisch verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk dat ze doen in onze gemeente. Wilt u meer weten over de vrijwilligersverzekering? Op de website Centraal Beheer Achmea vindt u informatie over deze verzekering.