Schuldhulpverlening

Heeft u schulden? Komt u er alleen niet helemaal meer uit of wilt u de situatie liever samen met iemand anders bespreken en oplossen? Dan kunt u misschien hulp van de gemeente krijgen. Dit heet schuldhulpverlening. U bent tenslotte niet alleen, wij helpen graag.

Hulp voor inwoners

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook zeker voor schulden. Wat klein begint, kan snel groter worden. Kleine rekeningen die blijven liggen groeien mensen binnen korte tijd boven het hoofd. Er zijn verschillende redenen waardoor betalingsachterstanden kunnen ontstaan. Wellicht bent u uw baan kwijtgeraakt en kunt u de reparatie van uw auto niet betalen.

Om zulke situaties niet verder op te laten lopen, is het van groot belang om op tijd gratis hulp hierbij te krijgen. Zo voorkomen we samen ook problemen op gebied van werk, gezondheid en sociaal terrein. Dat is voor niemand fijn.

Tijdige hulp op maat, hoe werkt dat?

Om te voorkomen dat u in de schulden komt of uw schulden verder  toenemen, bieden wij vroegtijdige hulp. We brengen uw financiële situatie in kaart en bieden u handvatten zodat u grip krijgt op uw in- en uitgaven. Wilt u graag samen kijken naar een oplossing? Dan kunt u in contact komen met onze consulent  schuldhulpverlening en kijken we samen wat voor u de beste oplossing is.

Janine vertelt over schuldhulpverlening

By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.

Hulp voor ondernemers

Bent u (startende) ondernemer? Kunt u niet (meer) in uw eigen levensonderhoud voorzien? Of heeft u bedrijfskapitaal nodig? Heeft u schulden of wilt u ondersteuning bij het voortzetten of beëindiging van uw bedrijf? Neem dan contact op met het Ondernemersloket van RSD De Liemersexterne-link-icoon.

Aanmelden