Pablo van Dick

Iedereen is uniek. Als Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke stand begeleid ik jullie graag richting de dag waarop jullie openlijk aan elkaar en anderen tonen dat jullie bij elkaar horen. Of dit nu gepaard gaat met een langdurige voorbereiding met als hoogtepunt een grote feestelijke dag, of een bescheiden ceremonie met een voor jullie simpele handtekening op een akte.

Voor mij is én blijft het bijzonder en ik draag namens de Gemeente Zevenaar dan ook graag bij aan dit voor jullie bijzondere moment.

Afhankelijk van welke keuze jullie maken geef ik na persoonlijk contact vorm en inhoud aan de ceremonie. Hoe groot, of hoe klein dan ook. Ik zie het als mijn taak om hier iets bijzonders van te maken voor jullie en jullie dierbaren.

Met al mijn creativiteit, kennis en ervaring begeleid ik jullie op gastvrije wijze naar díe speciale dag!

Mijn naam is Pablo van Dick, ik ben geboren en getogen in de Liemers en samen met mijn vrouw ben ik eigenaar van een horecabedrijf in het centrum van Zevenaar. Daarnaast maak ik in mijn vrije tijd muziek en ben ik betrokken bij diverse Liemerse organisaties met als doel deze prachtige regio verder te promoten en daarnaast samenwerkingen tussen mensen, bedrijven en organisaties binnen-, en buiten de Liemers verder te bevorderen.