Organisatiestructuur

De gemeente Zevenaar is een middelgrote gemeente met de uitdagingen van een grote stad. Kijk alleen al naar onze omgeving: Natura 2000-gebieden, de Duitse grens, spoorwegen, snelwegen en veel nieuwbouwprojecten waaronder de Fashion Outlet Zevenaar. Dit alles zorgt voor een interessant, uitdagend en breed taakveld voor ruim 400 collega’s. Van medewerkers die het huishoudelijk afval ophalen en de buitenruimte beheren tot juridisch adviseurs en van vers afgestudeerde trainees tot ervaren beleidsmedewerkers.

Domeinorganisatie

De organisatie is opgedeeld in drie domeinen: Dienstverlening & Bedrijfsvoering, het Fysiek Domein en het Sociaal Domein. Elk domein wordt aangestuurd door een domeinmanager.

Werken bij

Wilt u weten hoe medewerkers het ervaren om voor de gemeente Zevenaar te werken? Of wilt u het Sociaal Jaarverslagexterne-link-icoon inzien? Kijk voor meer info dan eens op onze website werkenbijzevenaar.nlexterne-link-icoon. Op deze website vindt u ook alle actuele vacatures. Daarnaast leest u meer over de domeinen en de verschillende teams.