Organisatiestructuur

De gemeente Zevenaar is een middelgrote gemeente met de uitdagingen van een grote stad. Kijk alleen al naar onze omgeving: Natura 2000-gebieden, de Duitse grens, spoorwegen, snelwegen en veel nieuwbouwprojecten waaronder de Fashion Outlet Zevenaar. Dit alles zorgt voor een interessant, uitdagend en breed taakveld voor ruim 400 collega’s. Van medewerkers die het huishoudelijk afval ophalen en de buitenruimte beheren tot juridisch adviseurs en van vers afgestudeerde trainees tot senior beleidsmedewerkers.

Organogram

De organisatie bestaat uit een aantal afdelingen. U vindt een overzicht van de afdelingen in ons organogram. U kunt het organogram ook in het grootexterne-link-icoon bekijken.

Werken bij

Wilt u weten hoe onze medewerkers het ervaren om voor de gemeente Zevenaar te werken? Wilt u iets anders weten over de gemeente Zevenaar (als werkgever)? Of het Sociaal Jaarverslagexterne-link-icoon inzien? Kijk dan eens op onze website werkenbijzevenaar.nlexterne-link-icoon. Op deze website vindt u ook de actuele vacatures.

Organogram gemeente Zevenaar