Wij krijgen op dit moment veel vragen over de aanslag voor gemeentelijke belastingen. Op de pagina ‘Aanslag Gemeentelijke Belastingen’ kunt u veel zelf regelen en informatie vinden.

Uw algemene vragen kunt u via chat aan ons stellen. Heeft u een specifieke vraag over uw aanslag? Dan kunt u beter even bellen. Houd er wel rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan normaal.

Marie Christine Kuppens

Marie Christiene Kuppens

Mag ik jullie verhaal vertellen tijdens de ceremonie? Dan krijg je de liefde tussen jullie tweeën gepresenteerd in een persoonlijk verhaal. Daar ligt mijn sterke kant en is wat ik het liefst doe!

Mijn naam is Marie Christine Kuppens, 45 jaar en sinds 20 jaar werkzaam als docente kunstvakken aan het Liemers College in Zevenaar. Ik zou mezelf willen omschrijven als enthousiast, open en liefdevol, desgewenst ingetogen. Ik ben spontaan, opzoek naar interactie en sta garant voor een lach en een traan.

Tijdens de ceremonie spreken jullie ten overstaan van al je geliefden uit dat jullie geloven in de liefde en het leven samen. Als trouwambtenaar voel ik me vereerd om bij te mogen dragen aan dát moment.
Kies je voor mij als trouwambtenaar dan kies je heel bewust voor een onvergetelijke en persoonlijke huwelijksceremonie die bij júllie past.

Ik neem de tijd voor jullie, we spreken elkaar ruim van te voren zodat ik een goed beeld kan krijgen van jullie leven tot nu toe, jullie wensen en ideeën. Voor mij is het contact belangrijk om tijdens de ceremonie een intiem en liefdevol verhaal te kunnen presenteren, waarin jullie jezelf volledig herkennen.

Neem gerust even een kijkje op mijn instagram profiel:

www.instagram.com/trouwambtenaar_mariechristine

Vier de Liefde met: Trouwen à la MC!

Marie Christine Kuppens