Marga Nienhuijs-Arends

Elke bruidspaar is uniek, dus elke ceremonie is ook uniek! Samen met jullie probeer ik daarom vorm te geven aan dit belangrijke moment in jullie leven.
Als docent ben ik al jarenlang werkzaam binnen het mbo/hbo onderwijs en was er al lang een wens om als nevenfunctie een prachtige nieuwe uitdaging te kunnen invullen als BABS. Werken voor de gemeente Zevenaar betekent voor mij, feeling hebben met inwoners en diverse culturen en gewoontes, die elk een eigen benadering vragen.

Door mijn werk heb ik mij ontwikkeld tot een integer, behulpzaam en betrouwbaar persoon. Jullie wensen en verwachtingen kan ik vorm geven door me in te leven in jullie eigen verhaal en het is mijn taak om de mooie aspecten uit dat gesprek tijdens de ceremonie in woorden te vangen.
Met een persoonlijke en waardevolle toespraak tijdens de huwelijksvoltrekking, draag ik bij aan jullie geluk en feestelijk gevoel. Als BABS zit ik immers dichtbij de liefde! Jullie 'JA' is daarbij het stralend middelpunt. Kijk voor meer informatie op www.huwelijksvoltrekkingoplocatie.nlexterne-link-icoon