Mantelzorg

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. Caleidoz kan u hierbij ondersteunen.

Mantelzorg Zevenaar

Bent u op zoek naar ondersteuning en informatie om uw mantelzorgtaak goed te combineren in uw dagelijks leven? Neem dan contact op met Mantelzorg Zevenaar. Dit is een verzamelpunt voor zowel organisaties als inwoners waar alle deskundigheid over mantelzorg is gebundeld en waar u 365 dagen per jaar terecht kunt voor ondersteuning en vragen. Aan Mantelzorg Zevenaar is een netwerkorganisatie verbonden bestaande uitĀ  scholen, werkgevers, huisartsen, thuisorganisaties, etc. om te kijken hoe zij u zo goed mogelijk zorgen uit handen kunnen nemen. Zo wordt er gekeken wat er bijvoorbeeld nodig is om uw studie te kunnen blijven volgen of welke maatregelen zijĀ kunnen treffen zodat u uw werk thuis en bij uw werkgever goed kunt combineren. Denk hierbij aan het verschuiven van werktijden en studieondersteuning.

Neem voor meer informatie contact op met Mantelzorg Zevenaar via info@mantelzorgzevenaar.nl of telefonisch via (0316) 441 028.

Mantelzorgcompliment 2018

Mantelzorgers die in 2018 zorg verleenden voor een naaste, konden aangedragen worden voor een mantelzorgcompliment. Vanaf donderdag 28 maart start de uitreiking van de mantelzorgcomplimenten in de vorm van De Stad In! cadeaubonnen. De cadeaubonnen worden per post verstuurd en kunnen ingeleverd worden bij vele winkels en horecagelegenheden in de gemeente Zevenaar. Kijk voor een overzicht van alle winkels op www.zevenaardestadin.nl.