Jacqueline Reijers

Jullie als toekomstig bruidspaar een Buitengewone Belevenis bezorgen, dat is mijn grote passie. Sinds 2000 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Een fantastisch vak waarbij iedere ceremonie altijd speciaal is.

Ieder mens is uniek en zo dus ook iedere huwelijksvoltrekking. Ik vind het elke keer weer bijzonder dat je hiervan deel mag uitmaken door een bijdrage te leveren aan één van de belangrijkste momenten in een mensenleven. Jullie persoonlijke wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het belangrijkste om het echt jullie droomdag te laten zijn. Om deze bijzondere en eervolle taak goed te kunnen uitvoeren, zet ik al mijn talenten in.

Inlevingsvermogen, intuïtie, communicatie, presentatie, oog voor detail en timing zijn hierbij onmisbare pijlers. Daarnaast zorg ik graag voor mijn gasten en ben ik op deze manier ook betrokken geraakt bij het organiseren van de trouwdag en later ook van partijen, jubilea en andere festiviteiten. Zorgeloos genieten door goede planning is hierbij het kernbegrip. Door het vertrouwen te krijgen een bijzondere dag in iemands leven te mogen organiseren, beschouw ik het ceremonie meesterschap iedere keer weer als een grote eer.

Wanneer aan het eind van het evenement de gasten met een grote glimlach en een goed gevoel naar huis gaan, heb ik bereikt waar ik voor ging. Dat is mijn cadeautje. Zie voor meer informatie www.buitengewone.nlexterne-link-icoon.