Gerard Brands

Ik leef in een gelukkig huwelijk met mijn lieve vrouw Linda (en niet alleen ik vind dat, maar zij vindt dat gelukkig ook……..). Dit huwelijksgeluk delen wij met twee (stief)zonen die samen met ons één happy family zijn. Naast mijn eigen automatiserings/multimedia bedrijf, wilde ik iets vreugdevols erbij doen. En al jaren geleden zag ik op TV Imca Marina (Misschien kent u die wel, die van Viva España) die als trouwambtenaar een bijdrage mocht leveren aan DE gelukkige dag van mensen die elkaar het jawoord willen geven. Ik dacht: hmmm, dat zingen van haar vind ik niet zo, maar wat ze als trouwambtenaar doet, dat wil ik ook! (De jongeren onder ons moeten haar maar even Googlen)
Het leek mij namelijk verschrikkelijk leuk om op deze manier iets bij te dragen aan het geluk van mensen. Door drukte had ik nooit actie ondernomen, want in de huidige hectiek maken we vaak geen tijd vrij voor leuke dingen….In 2012 heb ik toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een open sollicitatie gericht aan de gemeente. En tot mijn grote vreugde werd ik opgeroepen voor een gesprek en werd aangenomen.

Ik ben bijzonder blij dat ik voor de gemeente Zevenaar het vertrouwen mag waarmaken, met dank aan de mensen die mij deze mogelijkheid hebben gegeven en mij hierin steunen. Samen met een team vol leuke collega's zijn wij verantwoordelijk voor alle huwelijken in de gemeente. Wij hopen allen dat we jullie als aanstaand bruidspaar een positieve bijdrage kunnen leveren aan een zeer gelukkige dag in jullie leven.