Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Zorg en ondersteuning

De gemeente vindt het van groot belang om de zorg en ondersteuning in de gemeente Zevenaar goed te organiseren voor onze inwoners: ook in deze tijd van de coronacrisis. Heeft u vragen of hulp nodig?

Bel (0316) 595 111, keuze 1.

Goed om te weten

Huisbezoeken doen we weer, telefonisch overleg waar mogelijk!

Wij houden zo goed mogelijk rekening met uw gezondheid en veiligheid. Op dit moment leggen we weer huisbezoeken af. Is het mogelijk om het telefonisch te doen? Dan kijken we ook naar die mogelijkheden. Dit verschilt per situatie. Onze collega’s van de Gebiedsteams zijn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis telefonisch bereikbaar op (0316) 595 111. Samen met u kijken we naar een passende oplossing.

Advies bij geldzaken

Door de coronacrisis hebben veel mensen te maken met minder of het wegvallen van hun inkomen. Een situatie die veel zorgen met zich mee kan brengen. U staat er niet alleen voor, wij helpen u graag! Met tips, adviezen of ondersteuning door onze consulenten.
Welke stappen kunt u zetten om grote geldproblemen voor te zijn? Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van het Nibud voor het ‘Stappenplan grip houden bij geldzorgen’.

Komt u er alleen niet helemaal meer uit of wilt u de situatie liever samen met iemand anders bespreken en oplossen? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina Schuldhulpverlening. In een oriënterend gesprek kijken wij graag samen met u naar de situatie.