Landschap met water en bomen

Zevenaar Doet-waardebon: doneer € 7,50 aan een initiatief om uw wijk of dorp nog leuker te maken

27 september 2023
Algemeen nieuws

Houd de brievenbus goed in de gaten volgende week, want bij een kleine 21.000 huishoudens in onze gemeente valt er een waardebon van € 7,50 op de deurmat. U kunt deze bon op www.zevenaardoet.nl doneren aan een initiatief van buurtbewoners, die hun wijk of buurt leuker en prettiger willen maken.

Het opknappen van een buurthuis, de aanschaf van duurzame versiering voor de schuttersboog, het starten van een zoekteam voor vermiste honden, de aanleg van een zintuigprikkelende speelplek: er valt heel wat te kiezen! Benieuwd naar alle ingezonden initiatieven waaraan u kunt doneren? Kijk dan op www.zevenaardoet.nl/initiatieven.

Over Zevenaar Doet

Samen met buurtgenoten een mooi initiatief starten of het idee van iemand anders steunen: dat is de gedachte achter het nieuwe platform Zevenaar Doet. Via dit platform kunnen inwoners geld ophalen voor hun idee, vrijwilligers werven en middelen verzamelen om hun initiatief uit te kunnen voeren. Het gaat dan om ideeën om de wijk of buurt leuker, leefbaarder en/of duurzamer te maken. Bijvoorbeeld een sportmiddag met de kinderen uit de buurt of de aanleg van een insectentuin in de wijk.

Meer weten? Kijk dan op de website van Zevenaar Doet

Logo Zevenaar Doet