Landschap met water en bomen

Werkzaamheden herinrichting Babberichseweg – Vondellaan van start

25 april 2023
Algemeen nieuws

Vanaf maandag 1 mei 2023 starten we met het inrichten van de Babberichseweg als fietsstraat. Ook gaan we de verkeerssituatie bij de kruising Didamseweg – Vondellaan veiliger maken. Op deze plek komt een rotonde. Schagen Infra gaat het werk uitvoeren. Eind juli 2023 is de nieuwe inrichting klaar.

Definitief ontwerp

In april 2022 heeft u via een online platform en/of tijdens de inloopbijeenkomst met ons meegedacht over de plannen voor de fietsstraat. De ideeën en opmerkingen hebben we waar het kon meegenomen in het definitieve ontwerp. Op de projectpagina Fietsstraat kunt u lezen welke onderdelen van het plan we hebben aangepast of aangevuld.

Planning werkzaamheden

De Babberichseweg wordt in 5 delen heringericht. Op deze manier blijven de aangelegen woningen bereikbaar. Ook heeft het verkeer hierdoor zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan gratis de ‘Schagen Infra app’ via de App- of Playstore. Klik na het downloaden op ‘Babberichseweg’, dan volgt u het project automatisch. De aannemer deelt hier nieuws en foto’s. Ook vindt u hier de contactgegevens van de omgevingsmanager en de uitvoerder.

Een blik op de huidige situatie