Werken bij de gemeente

Wie bouwt mee aan onze organisatie?

De gemeenten Rijnwaarden en Zevenaar zijn op 1 januari 2018 gefuseerd tot een nieuwe gemeente Zevenaar met 43.000 inwoners. We hebben de ambitie om de dienstverlening en voorzieningen op een hoog niveau te houden, waarbij we gaan voor integrale dienstverlening die gebaseerd is op de focuspunten: service op maat, verbindend en gastvrij. Om die ambities te realiseren richten we onze organisatie duurzaam in, zodat deze kan meebewegen met veranderingen en ontwikkelingen. We werken vanuit het managementconcept van de lerende organisatie en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. De flexibiliteit van de organisatie zit ook in de medewerkers die nieuwsgierig zijn naar elkaar, verder kijken dan de eigen afdeling en breed inzetbaar zijn. 
Gemeente Zevenaar komt graag in contact met jong talent en ervaren krachten die met de gemeente mee bouwen.

Vacatures

Vacatures worden op www.werkeningelderland.nl geplaatst. Dit is de vacaturesite van de regio Arnhem, Ede, Nijmegen waarop ook mensen buiten de regio kunnen solliciteren. Open sollicitaties nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

  • Op dit moment zijn er geen vacatures

Stage en afstudeerplaatsen

Wil je stage lopen of afstuderen bij de gemeente Zevenaar? De gemeente gaat graag het gesprek aan om te zien waar jouw talenten ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar solliciteren@zevenaar.nl.