Important message

Vanwege de coronamaatregelen gaan de publieksbalies van het gemeentehuis op maandag & woensdag om 17.00 uur dicht (i.p.v. 19.30 uur). De ingang van de Turmac Cultuurfabriek (en het gemeentehuis) is vanwege werkzaamheden tijdelijk aan de straat Hydrofoor.

Werken bij de gemeente

Een gemeente vol ambities: dat zijn wij! We zoeken daarom geregeld nieuwe collega’s - zowel jonge talenten als ervaren krachten - die zin hebben om met een frisse blik onze afdelingen te versterken.

Passen wij bij elkaar?

De gemeente Zevenaar is een klantgerichte organisatie waarin onze drie kernwaarden Klantgericht, Resultaatgericht en Samenwerken centraal staan. We vinden het belangrijk om onze inwoners service op maat te bieden, een verbindende rol te spelen en om gastvrij te zijn. We houden het niveau van onze dienstverlening en voorzieningen graag hoog.

Bij de gemeente Zevenaar werken ongeveer 300 collega’s. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Medewerkers kijken verder dan de eigen afdeling en zijn breed inzetbaar. We bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden, werken in een prachtig verbouwd voormalig fabriekspand, zijn flexibel in de werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. We houden van een informele werksfeer en hebben interesse in de mens achter de collega. Hier wil jij toch ook werken? Neem een kijkje bij de vacatures.

Over de gemeente Zevenaar

Onze 43.000 inwoners wonen verspreid over de stad Zevenaar en haar dorpskernen: Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum, Spijk, Tolkamer, Pannerden, Lobith-Tolkamer, Herwen en Aerdt. Landelijk groen, natuur bij de hand, gemoedelijk dorps, maar wel onder de rook van de stad, met cultuur en vertier. Dat is wat Zevenaar een gemeente én stad maakt waar het goed toeven is. Als centrum van De Liemers bieden we veel op het gebied van wonen, werk, recreatie en cultuur. Zo zijn er veel festivals en evenementen. Bovendien kun je er heerlijk shoppen, uit eten gaan of een terrasje pakken.

Zevenaar is volop in ontwikkeling, denk aan projecten als de verbinding van de A15/A12, de komst van een Outletcentrum.

Vacatures

Alle vacatures staan op werkeningelderland. Benieuwd hoe het is om bij de gemeente Zevenaar te werken? Collega’s Thijs en Sara laten het je graag zien in dit filmpje. Lees daarnaast ons sociaal jaarverslag. Hierin blikken we terug op ons personeelsbeleid van het afgelopen jaar en geven we inzicht in de resultaten die we samen bereikt hebben.

Aanvraag sociaal jaarverslag

Recente vacatures

Wil je stage lopen of afstuderen bij de gemeente Zevenaar? Daar zijn we blij mee! We ontmoeten je graag om te zien waar jouw talenten ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar solliciteren@zevenaar.nl.