Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Webinars voor MKB over digitalisering

12 mei 2021
Ondernemers kunnen zich snel over digitaliseringsmogelijkheden informeren via de gratis webinars van de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together. Vanaf 20 mei worden er zes webinars georganiseerd waarin experts de belangrijkste informatie over specifieke digitaliseringskansen delen.

Door de pandemie is de behoefte aan digitalisering van bedrijfsactiviteiten voor veel ondernemers in een stroomversnelling gekomen. Dat vereist dat ze snel nieuwe kennis van de digitale mogelijkheden inwinnen. Welke mogelijkheden zijn er geschikt voor mijn bedrijf?  Hoe bepaal je met je digitaliseringsleverancier de juiste route? Wat zouden de volgende stappen in digitalisering kunnen zijn?

Ondernemers kunnen zich gratis voor één of meer van de volgende ochtend- en lunchwebinars via links of via de agenda van de site https://smarttogether-arnhemnijmegen.nl/ aanmelden.

Webinar Search Engine Optimalisatie (SEO)

Hoe bereik je een hogere ranking in zoekmachines?

Webinar Webshops

Hoe richt je online verkoop optimaal in?

Webinar Social Media Marketing

Hoe bereik je klanten effectief via je social mediakanalen?

Webinar Cyber Security & AVG

Hoe houd je jouw digitale data en die van klanten veilig?

Webinar Artificial Intelligence (AI)

Hoe werkt AI en wat zijn de toepassingsgebieden voor het mkb?

Webinar Virtual Reality & Digital Twinning

Hoe zet je een virtuele omgeving in voor beleving, verkoop, ontwikkeling en training?