Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Villa Pinedo

Zijn jouw ouders niet meer langer samen en heb je het daar moeilijk mee? Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen uit de gemeente Zevenaar gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Er zijn veel mensen en organisaties die je graag helpen, waaronder Villa Pinedo

Villa Pinedo

Je ouders zijn gescheiden of gaan binnenkort scheiden. Hierdoor voel je je misschien wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen. Villa Pinedo is de plek voor kinderen van gescheiden ouders. Hier kun je terecht voor tips en al je vragen. Wil je graag online met een andere jongere met gescheiden ouders hierover praten? Via Villa Pinedo kan je een eigen Buddy krijgen. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Buddy aan jouw zijde hoef je je niet alleen te voelen en kun je ervaringen over de scheiding uitwisseling. Je kunt jouw Buddy via een speciale app vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een Buddy of over Villa Pinedo? Kijk dan op www.villapinedo.nl of stuur een e-mail naar info@villapinedo.nl.