Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Verwijderen fietswrakken station Zevenaar

23 september 2019
Op dinsdag 22 oktober haalt de gemeente Zevenaar fietswrakken die al maanden in of rondom de stalling staan op station Zevenaar weg. Eerst hangen we een kaartje aan het wrak waarop staat dat de fiets binnenkort wordt verwijderd. Is de fiets niet op tijd meegenomen, dan halen wij het fietswrak op 22 oktober weg.

Fiets weg?

Stond uw fiets in of rond het stationsgebied en is de fiets weg? Neem dan contact op met Serviceteam Zevenaar op het station via: serviceteam-zevenaar@hotmail.nl. Tot 29 oktober heeft u de kans om uw fietswrak op te halen. Neem daarvoor uw fietssleutel en legitimatiebewijs mee.

Wat is een fietswrak?

Een fiets die in zo’n slechte staat is dat er niet meer mee gefietst kan worden, noemen we een fietswrak. Deze onbruikbare fietsen mogen niet gestald worden in de openbare ruimte. Daarom haalt de gemeente de fietswrakken regelmatig weg. Zo blijft er in de stalling voldoende ruimte voor fietsen van reizigers.