Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Uitnodiging 28 februari: inloopbijeenkomst start werkzaamheden Arnhemseweg

11 februari 2019
Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de Arnhemseweg. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 februari, van 19.00 tot 21.00 uur op het voorterrein van Roodwilligen 1 in Zevenaar.

Plannen Arnhemseweg

De verkeersstromen in Zevenaar veranderen de komende jaren. Aanleiding is het groeiende verkeer in de regio, onder andere in verband met de geplande aanleg van de doorgetrokken A15 en de verbreding van de A12. Deze veranderingen vragen om extra capaciteit op het wegennet bij de snelweg. De Arnhemseweg wordt daarom aangepast.

Inloopbijeenkomst

Na de voorbereidende werkzaamheden van afgelopen maanden, starten we in maart 2019 met de herinrichting van de Arnhemseweg. Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 28 februari. Tijdens deze avond kunt u kennismaken met de aannemer en hoort u meer over de komende bouwwerkzaamheden, de planning, weekendafsluitingen, mogelijke hinder en omleidingen. Medewerkers van de gemeente Zevenaar en aannemingsmaatschappij Van Gelder zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Goed voorbereid op weg? Download nu onze gratis app

Via de App Store of Google Play kunt u nu ook de Op weg in Zevenaar app downloaden. Zo ontvangt u snel het laatste nieuws rond de geplande werkzaamheden, neemt u eenvoudig contact op en blijft u goed op de hoogte van mogelijke hinder. (Tip: selecteer in de app het project waar u actief over geïnformeerd wilt worden en voeg dit toe aan uw favorieten. U ontvangt dan een melding als er nieuws is, bijvoorbeeld over een afsluiting.)

Graag tot ziens op 28 februari.