Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Tweede editie Peter Stuyvesant grafiekcollectie in de verkoop

14 juli 2020
32 werken van de Peter Stuyvesant grafiekcollectie gaan met ingang van maandag 13 juli 2020 in de verkoop. In 2012 schonk British American Tabacco (ook wel BAT genoemd) een deel van deze waardevolle kunstcollectie. U kunt vanaf nu de werken bekijken in de cultuurhal in de Turmac Cultuurfabriek en deze voor een gunstige prijs aanschaffen.

Peter Stuyvesant grafiekcollectie

De collectie bestaat uit etsen, zeefdrukken en Litho’s, door Turmac in twee rondes (1981 en 2002) aangeschaft. De werken zijn van dezelfde kunstenaars waarvan ook een groter werk in de oorspronkelijke Peter Stuyvesant collectie was opgenomen. Vergaderruimtes in het gemeentehuis zijn hier ook naar vernoemd. In deze brochure staan alle beschikbare werken en de oplagen. Uiteraard bent u vrij om de werken in het echt te bekijken in de Turmac Cultuurfabriek.

Aankoop

Hebt u interesse in één of meerdere werken? Geef dan uw bestelling door via kunstverkoop@zevenaar.nl. Na betaling ontvangt u bericht wanneer u het werk op kan halen.

pdf Verkoopbrochure (PDF, 10.57 MB)