Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Tweede editie Liemerse Sportprijs van start

14 oktober 2019
De tweede editie van de Liemerse Sportprijs is vandaag van start gegaan. Na het succes van vorig jaar vindt het evenement dit jaar plaats in Zevenaar. Op woensdag 11 december vormt Kunstwerk! Het Musiater het decor voor de verkiezingsavond. Vanaf maandag 14 oktober kunt u uw favoriete sporter aandragen.

Met de Liemerse Sportprijs worden sporters in het zonnetje gezet die afgelopen jaar een bijzondere prestatie verricht hebben. Kent u een sporter die niet mag ontbreken? Dan kunt u vanaf maandag 14 oktober een sporter aandragen via de Liemerse Sportprijs. Nomineren kan tot en met maandag 11 november 2019 12:00 uur. Uit alle aangedragen sporters kiest de nominatiecommissie op 11 november 3 genomineerden per categorie. De categorieën zijn:

  • AeroFitt sportman
  • AerofFtt sportvrouw
  • Team
  • Aangepaste sporter
  • Coach
  • Talent (jeugd) van het jaar

Stemmen

Vanaf dinsdag 12 november 2019 kunt u stemmen op uw favoriet. Uw stem bepaalt, samen met de keuze van de jury, de uiteindelijke winnaar.

Overige informatie

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Vorige editie was er een nauwe samenwerking met het onderwijs. Ook dit leveren het Candea College en het Liemers College bijdragen op gebied van muziek, techniek en fotografie.