Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Tijdelijke wijziging verkeerssituatie Weverstraat/de Markt Zevenaar en kade Tolkamer

29 mei 2020
Vanaf 1 juni 2020 mag de horeca weer open, zo ook in de Weverstraat / de Markt in Zevenaar en aan de kade in Tolkamer. Dat is ontzettend fijn voor de ondernemers en bezoekers. Natuurlijk geldt ook hier de 1,5 meter afstandsregel, daarom hebben wij besloten om daar tijdelijk de verkeerssituatie te wijzigen.

Weverstraat en de Markt in Zevenaar

We maken van de Weverstraat tijdelijk een eenrichtingsweg. Fietsen of wandelen is dan alleen mogelijk vanaf de Markt/Marktstraat richting de Wittenburgstraat.  
Op de Markt wordt het deel tussen café De Markt en de uitgang bij de Minnarij/Movie Unlimited tijdelijk een eenrichtingsweg. De richting loopt van café De Markt naar de uitgang. 

Kade Tolkamer

U mag niet meer met de fiets de kade op, ook niet met de fiets aan de hand. Fietsers worden bij de kade omgeleid. We maken van de kade een eenrichtingsvoetpad, alleen toegankelijk vanaf de camperplaatsen. 

Op deze manier willen wij de veiligheid van onze inwoners, horecabezoekers en horecamedewerkers borgen. Bedankt voor uw begrip!