Tentoonstelling ‘Houden of herplaatsen?’ – stemt u ook?

30 november 2018
De gemeente Zevenaar is eigenaar van een groot aantal kunstwerken die in en rond het oude gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Zevenaar een plaats hadden. Met de komst van het nieuwe gemeentehuis zijn de werken tijdelijk opgeslagen. Van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 worden deze werken tentoongesteld onder de naam ‘Houden of herplaatsen?’. U kunt stemmen op de werken die u graag wilt behouden voor de kerncollectie van de stad Zevenaar. Wethouder Anita van Loon opent de bijzondere tentoonstelling op vrijdag 14 december om 17:30 uur voor genodigden.

Uw stem telt!

De werken worden tentoongesteld in het Kunstwerk! Liemers Museum in Zevenaar. U bent wekelijks van dinsdag tot en met zondag tussen 14:00 en 17:00 uur van harte welkom in het museum om gemotiveerd te laten weten welke werken u graag wilt behouden en welke herplaatst mogen worden. U kunt van 15 december 2018 tot en met 27 januari 2019 stemmen. Daarna buigt een vakgroep zich over de ontvangen stemmen, wat samen resulteert in een definitieve beslissing.

Meer informatie

U kunt de werken ook online bekijken op de website zevenaar.liemersmuseum.nl. Hier kunt u tijdens de stemperiode ook uw stem(men) achterlaten. Wij zijn benieuwd naar uw mening, stemt u ook?