Stuur een ‘Zevenaar’ Valentijnskaartje naar iemand die je lief hebt

12 februari 2024
Inwonersnieuws

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag die in het teken staat van liefde en waardering: of dat nu je partner, verre vriend, lieve buurvrouw of hardwerkende collega is. Met een klein gebaar, zoals het versturen van een kaartje met een persoonlijke boodschap, kun je voor een ander al iets groots betekenen. Iedereen wordt blij van Valentijnspost. Van 8 t/m 14 februari is het voor bezoekers van het gemeentehuis & de Turmac Cultuurfabriek mogelijk om gratis een ‘Zevenaar’ Valentijnskaartje mee te nemen. Met dit kaartje kun je iemand die je liefhebt een berichtje sturen. Een compliment, een bedankje, een herinnering of gewoon een simpele ‘ik waardeer jou’.

Hoe werkt het? 

  • De gratis ‘Zevenaar’ Valentijnskaarten liggen bij de balies van Burgerzaken en op de bezoekerstafel in de hal van de Turmac Cultuurfabriek. 
  • Iedereen kan één kaart meenemen naar huis (en de kaart zelf versturen of bij iemand in de brievenbus doen). De oplage is beperkt. We willen zoveel mogelijk inwoners de mogelijkheid geven om een kaartje mee te nemen. Daarom geldt maximaal 1 kaartje per persoon en op=op.