Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Start voorbereidende onderzoeken ViA15 vanaf 20 april

16 april 2020
Aannemer GelreGroen start in opdracht van Rijkswaterstaat vanaf maandag 20 april 2020 met voorbereidende onderzoeken voor project ViA15. De voorbereidende werkzaamheden vinden plaats in het hele projectgebied: op de snelwegen A12, A15, de lokale wegen in Zevenaar en Didam en in het zogenaamde vrije veld. Weggebruikers zullen slechts beperkte hinder ondervinden van de onderzoeken.

Hinder Zevenaar en Didam

Op de weg Hengelder en de Doesburgseweg (ter hoogte van het viaduct bij de Griethsepoort) in Zevenaar vinden vanaf maandag 20 april 2020 voorbereidende onderzoeken plaats. De werkzaamheden vinden plaats buiten de spits, van 9.00 tot 15.00 uur. Weggebruikers krijgen te maken met rijdende afzettingen. Op die manier kunnen de asfalt- en grondboringen veilig worden uitgevoerd.

Fietsverkeer

Gebruikers van de fietspaden langs de Hengelder en de Doesburgseweg ter hoogte van de onderdoorgang Griethse Poort, krijgen te maken met kortdurende verkeersmaatregelen zoals afzettingen, de inzet van verkeerslichten, verkeersregelaars en/of korte omleidingsroutes. Op deze plek wordt aan de weg en het fietspad gewerkt.