Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Sportief

Zevenaar heeft een rijk en divers sportaanbod. Het sportaanbod wordt door sportverenigingen en commerciële aanbieders aangeboden. Daarnaast heeft Zevenaar sportcoaches. De sportcoaches realiseren diverse sportactiviteiten, projecten en evenementen in de gemeente Zevenaar in samenwerking met onder anderen elkaar en de sportverenigingen.

Het Beweegteam

De combinatiefunctionarissen zijn sinds 1 juli 2020 onder gebracht bij Sportbedrijf Ataro B.V.  De combinatiefunctionarissen gaan werken onder een nieuwe naam;: Ataro Sportservice. Zij ontwikkelen, organiseren en verzorgen sportactiviteiten-, projecten-en evenementen voor de verschillende doelgroepen in de gemeente Zevenaar

In samenwerking met de verenigingsondersteuner en de cultuurcoach wordt een zo divers mogelijk sport- en cultuuraanbod gecreëerd en zoveel mogelijk verbindingen gelegd tussen het verenigingsleven, onderwijs, welzijn- en zorg organisaties. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan een sportief, cultureel en gezond klimaat en fijn leven in Zevenaar.

Kijk op de website van Ataro Sportservice voor de contactgegevens.

Uniek Sporten

Heeft u een beperking en wilt u graag sporten? Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Kijk op de website van Uniek Sporten.