Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Sportief

Zevenaar heeft een rijk en divers sportaanbod. Het sportaanbod wordt door sportverenigingen en commerciële aanbieders aangeboden. Daarnaast heeft Zevenaar sportcoaches. De sportcoaches realiseren diverse sportactiviteiten, projecten en evenementen in de gemeente Zevenaar in samenwerking met onder anderen elkaar en de sportverenigingen.

Het Beweegteam

In de gemeente Zevenaar werken we met 3 sportcoaches, een sportcoördinator en een verenigingsondersteuner. Samen ontwikkelen, organiseren en verzorgen zij sportactiviteiten-, projecten-en evenementen voor de verschillende doelgroepen in de gemeente Zevenaar.

In samenwerking met de verenigingsondersteuner en de cultuurcoach wordt een zo divers mogelijk sport- en cultuuraanbod gecreëerd en zoveel mogelijk verbindingen gelegd tussen het verenigingsleven, onderwijs, welzijn- en zorg organisaties. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan een sportief, cultureel en gezond klimaat en fijn leven in Zevenaar.

Uniek Sporten

Heeft u een beperking en wilt u graag sporten? Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten en helpt een geschikt aanbod te vinden. Uniek Sporten begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Kijk op de website van Uniek Sporten.

Contactpersonen

Sportcoördinator:

Coördinator sport- en beweeg activiteiten
T: (0316) 595 111

Vereningsondersteuner:

Ondersteuner verenigingsleven
Anke Voesten
E: a.voesten@zevenaar.nl
T: 0316-595102

Sport & BSO Zonnekinderen:

Sportcoach & ondersteuner bij Korfbalvereniging De Zwaluwen en Basketbalvereniging de Basketiers ‘71
Joris Herbes
E: j.herbes@zonnekinderen.nl

Sport & Onderwijs:

Sportcoach & ondersteuner bij Hockeyvereniging HVZ en Handbalvereniging OBW
Maarten Stuurman
E: m.stuurman@liemerscollege.nl

Aangepast Sporten:

Sporten voor mensen met een beperking & aangesloten bij UniekSporten
Mike Splithof
E: m.splithof@unieksporten.nl
W: www.unieksporten.nl

Sport & Ouderen:

Beweegcoach voor ouderen & medewerker de Liemerije
Manon Derksen
E: manon.derksen@liemerije.nl