Parkeren bezoek gemeentehuis of HAL12

16 oktober 2019
Op het voorterrein van het gemeentehuis en HAL12 was er parkeergelegenheid voor ongeveer 10 auto’s. Vanaf 21 oktober 2019 kunt u hier niet meer parkeren.

Het is druk op het voorterrein. Busjes van aannemers rijden af en aan. Vanaf november komen daar de vrachtwagens voor de verhuizing van de partners naar HAL12 bij. Er zijn ook voetgangers en fietsers op het voorterrein. Voor ieders veiligheid is parkeren op het voorterrein daarom niet langer mogelijk.

Waar parkeert u dan?

Bezoekt u het gemeentehuis of een van de organisaties in HAL12 dan kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats naast het treinspoor. De ingang van deze parkeerplaats is aan de Babberichseweg 2a (voorheen DHL-ingang) en staat aangegeven. U rijdt langs het bouwterrein tot u de parkeerplaats ziet. Vanaf de parkeerplaats is het circa 5 minuten lopen naar het gemeentehuis en HAL12. De looproute is aangegeven.

U kunt ook kiezen voor betaald parkeren in de parkeergarage aan het Masiusplein of op een van de andere parkeerplaatsen in het centrum.

Minder validen

Minder validen kunnen wel op het voorterrein van het gemeentehuis en HAL12 parkeren. Vlak naast de hoofdingang zijn vier parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers die een gehandicaptenparkeerkaart hebben. Vergeet niet uw kaart zichtbaar in uw auto te leggen.

Parkeren bezoek gemeentehuis of HAL12