Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Opfrisbeurt Halve Maan en Graaf Reinaldstraat Lobith

22 mei 2020
De komende tijd geven we de openbare ruimte in de Halve Maan en de Graaf Reinaldstraat een opfrisbeurt. Op maandag 25 mei 2020 starten de eerste werkzaamheden. Wij verwachten dat het project medio oktober 2020 klaar is.

Wat pakken we aan? Denk aan nieuwe bestrating, trottoirs, vervangen van de huisaansluitingen van de riolering, een fietspad, herplanting van de eerder gekapte bomen en meer groen. We nemen ook de hofjes grenzend aan de Halve Maan en stukje dijk van de Halve Maan richting de Eltenseweg mee.

Twee fases

Het project wordt in twee fases uitgevoerd om overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Natuurlijk kunnen we niet voorkomen dat u last heeft van de werkzaamheden. Gedurende het project zult u soms moeten omrijden of kunt u tijdelijk niet parkeren in de straat. De bushaltes op de Halve Maan en Graaf Reinaldstraat worden tijdelijk opgeheven. U kunt gebruikmaken van de bushalte aan de Tragelweg. Tijdens allebei de fases blijft het industriegebied bereikbaar. Als het nodig is, geven we omleidingsroutes aan.

Kaartje met overzicht werkzaamheden

Heeft u vragen over het project?

U kunt bellen met de omgevingsmanager van het project, Arjan Blij, (0316) 595 111 of stuur een mail naar a.blij@zevenaar.nl.