Landschap met water en bomen

Ondernemersontbijt 18 november

19 oktober 2022
Ondernemersnieuws

Vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. Wij waarderen het lef, de passie en het doorzettingsvermogen van ondernemers in onze gemeente. En daarom zetten wij ondernemers op deze speciale dag graag in het zonnetje tijdens een inspirerend ondernemersontbijt.

Het ontbijt is van 07.45 (inloop vanaf 07.30 uur) tot 09.30 uur in de evenementenhal van de Turmac Cultuurfabriek (Kerkstraat 27 in Zevenaar). De ochtend staat in het teken van 'de kracht van samen'. Wat kunnen we van elkaar leren? En hoe kunnen we elkaar inspireren?

Gastspreker

We hebben een enthousiaste en inspirerende gastspreker uitgenodigd: Constanze Mager. Constanze is biologe en werkzaam als Manager conservatie, onderzoek en educatie bij Burgers' Zoo. Vanuit haar vakkennis deelt zij op leuke wijze ervaringen uit de natuur met ons. Wat kunnen we bijvoorbeeld van de dierenwereld leren over samenwerken?

Aanmelden

Bent u ondernemer en wilt u mee-ontbijten? Meld u dan voor 11 november 2022 aan bij Colinda Assinck via c.assinck@zevenaar.nl. Helaas zijn de plekken aan de ontbijttafel beperkt. Dus wees er snel bij.