Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Onderhoud asfalt deze zomer

30 juni 2020
Deze zomer voeren wij aan verschillende wegen in de gemeente Zevenaar onderhoud uit. De deklaag van het asfalt is op deze wegen versleten, daarom komt er een nieuwe laag over. Zo kunt u weer jaren veilig gebruik maken van deze wegen.

Wat gaat er gebeuren?

Eerst verwijdert de aannemer de oude deklaag. Dan worden oneffenheden en scheuren aangepakt. Hierna komt er een nieuwe deklaag op het asfalt. De werkzaamheden duren 3-10 dagen. Tijdens de werkzaamheden is de weg tijdelijk afgesloten. Wij zorgen ervoor dat er een omleidingsroute is aangegeven. 

Om welke straten gaat het?

We gaan onderhoud uitvoeren op verschillende plaatsen in de gemeente. We beginnen vanaf 6 juli met de volgende wegen:

Onderhoud aan wegen in gemeente Zevenaar
Plaats Straat Omschrijving Wanneer
Angerlo Broekzijdestraat  Vanaf de Zevenaarseweg tot even voorbij de kruising met de Bingerdensestraat 7 t/m 10 juli
Pannerden   Rijndijk Vanaf de Veerdam tot Rijndijk 4 13 t/m 15 juli 
Lathum en Giesbeek  Aansluiting Landaalsestraat Duiven Vanaf de Rivierweg tot net voorbij de kruising Weteringweg (Lathum)-Zwalmstraat (Giesbeek) 7 t/m 15 juli 
Zevenaar Mallandweg/
Oude Steeg/Kortslag
Mallandweg vanaf de Grote Veldstraat tot de kruising met de Oude Steeg. De Oude Steeg vanaf de kruising Mallandweg tot en met de kruising Kortslag. En de Kortslag vanaf de Oude Steeg tot de kruising Schoepikstraat (Duiven) 7 t/m 16 juli 

Welke straten nog meer?

Hierna gaan we aan de slag met andere straten in de gemeente. Als de planning hiervoor bekend is, laten wij u dat weten op onze pagina in de Zevenaar Post. Omwonenden van de straten waar we onderhoud uitvoeren, krijgen vooraf een brief met meer informatie van de aannemer; Schagen Infra.