Wij krijgen op dit moment veel vragen over de aanslag voor gemeentelijke belastingen. Op de pagina ‘Aanslag Gemeentelijke Belastingen’ kunt u veel zelf regelen en informatie vinden.

Uw algemene vragen kunt u via chat aan ons stellen. Heeft u een specifieke vraag over uw aanslag? Dan kunt u beter even bellen. Houd er wel rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan normaal.

Nieuwe fase werkzaamheden Hengelder vanaf 16 januari 2020

10 januari 2020
Vanaf donderdag 16 januari 2020 wijzigt de verkeerssituatie aan de Hengelder. Een volgende bouwfase gaat dan van start. Aannemingsmaatschappij Van Gelder gaat aan de slag bij de Ringbaan-Oost en het westelijke deel van de weg Hengelder.

De huidige rotonde Ringbaan-Oost/Hengelder wijzigt in een kruising met verkeerslichten. Daarnaast komt er bij de ingang van voetbalvereniging DCS (Hengelder/Einsteinstraat) een rotonde. Ook de fietsoversteek ter hoogte van de Douwes Dekkerstraat past Van Gelder aan. Deze oversteek wordt breder en krijgt een opstelstrook om de veiligheid te verbeteren.

Gemotoriseerd verkeer volgt de omleiding via een tijdelijke parallelweg. Fietsers kunnen tijdens de uitvoering van het werk niet oversteken bij de huidige rotonde en de fietsoversteek bij de Douwes Dekkerstraat. Zij worden omgeleid via de rotonde bij de Vondellaan/Schaapsdrift en het park ter hoogte van De Horst.

Situatie Hengelder vanaf 16 januari