Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Nieuw subsidiebeleid

Het nieuwe subsidiebeleid voor 2020 is nog niet goedgekeurd door de gemeenteraad. We zijn druk bezig om het zover te krijgen. Dit vraagt wat extra tijd en heeft voor de korte termijn gevolgen.

Het aanvragen van subsidies

Jaarlijkse subsidie

Op dit moment kunnen we nog geen aanvragen voor prestatiesubsidies toetsen. Wacht daarom met het indienen van uw subsidieaanvraag voor 2021. U ontvangt van ons bericht zodra u de aanvraag in kunt dienen.

Incidentele subsidies

Ook hier geldt dat wij nieuwe aanvragen voor projectsubsidies (incidentele subsidies) niet kunnen toetsen. Daarom kunnen we vooraf ook niet aangeven of de aanvraag kansrijk is. U kunt wel vast een aanvraag voor een incidentele subsidie indienen. Iedere aanvraag wordt voorlopig apart beoordeeld. Hierdoor kan het wat langer duren.

Wij vragen uw hulp!

Om het nieuwe subsidiebeleid zover te krijgen, hebben wij de hulp van verenigingen en organisaties nodig. Zij ontvangen op korte termijn bericht van ons hierover. Zodra de nieuw beoogde subsidiebudgetten bekend zijn, informeren wij de aanvragers hierover.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar subsidies@zevenaar.nl.