Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Lintjesregen in Zevenaar te volgen via een livestream

26 april 2021
Op maandag 26 april 2021 reikt burgemeester Lucien van Riswijk negen Koninklijke Onderscheidingen uit aan Zevenaarders die zich al vele jaren belangeloos inzetten voor anderen. Omdat er maar een beperkt aantal gasten aanwezig kan zijn, zendt de gemeente de lintjesregen uit via een livestream.

26 april, de dag voor de viering van de verjaardag van onze Koning, is traditiegetrouw de dag van de lintjesregen. In de gemeente Zevenaar worden negen inwoners gedecoreerd. 
De uitreiking vindt plaats op maandag 26 april 2021 in de Turmac Cultuurfabriek. Vanwege de coronamaatregelen in een klein comité per decorandus. 

De gemeente zendt de uitreikingen uit via een livestream. Op deze manier kunnen familie, vrienden en andere belangstellenden de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding toch volgen vanuit hun eigen huis. 

De livestream start op maandag 26 april 9.00 uur en duurt tot 12.45 uur. Elk half uur wordt een van negen personen onderscheiden. De livestream is te volgen via: https://vimeo.com/540785380