Laadpaal

Om de groei van het aantal elektrische voertuigen te faciliteren, is een uitbreiding van het aantal openbare laadpalen nodig. In Zevenaar is ook een toenemende vraag naar laadpalen in de openbare ruimte. Niet iedereen heeft immers de beschikking over een eigen oprit of parkeergarage en dus ruimte voor een oplaadpunt. Sinds 23 april 2015 staat het totaal aantal openbare laadpalen in Zevenaar op tien stuks.

Hoe gebruikt u de laadpaal?

Bij een openbaar oplaadpunt is minimaal één parkeerplaats gereserveerd voor elektrische auto's. U herkent de oplaadpunten aan het speciale bord. Het is de bedoeling dat u er parkeert om uw auto op te laden en daarna een andere parkeerplaats zoekt.

Bestaande laadpalen

De gemeente heeft al verschillende laadpalen aangelegd in Zevenaar. Check de locaties van laadpalen hier http://www.oplaadpalen.nl/zoek/zevenaar.

Aanvragen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een aanvraag voor een laadpaal in te dienen. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Zevenaar via (0316) 595 111 of gemeente@zevenaar.nl.