Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Kunststofshop ontvangt eerste Zevenaarse digitaliseringsvoucher

3 juni 2021
Eigenaar Marco Heezen en online marketeer Mick Lammers van Kunststofshop in Zevenaar hebben donderdag de eerste mkb-digitaliseringsvoucher van het programma MKB-Deal Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen in ontvangst genomen. Wethouder Belinda Elfrink reikte de voucher uit.

Ontwikkelen

Het opzetten van een webshop, het verbeteren van je website, de aanschaf van een online boekings-of reserveringssysteem, de installatie van een chatbox voor klantenservice, de ontwikkeling van een app of bijvoorbeeld het opzetten van een campagne voor sociale media. De vouchers van de MKB deal zijn voor verschillende mogelijkheden in te zetten.

Marco Heezen en Mick Lammers gebruiken het voucherbedrag voor het realiseren van een nieuwe website waarmee ze zich richten op klanten die duurzame (bioplastic) producten willen afnemen.

Uitreiking Smart Together digitaliseringsvoucher

Aanvragen voucher

De vouchers zijn sinds 1 maart beschikbaar voor mkb-bedrijven met 1-50 werknemers. Een voucher dekt 50 procent van de kosten, met een maximaal bedrag van 2500 euro. De diensten moeten bij leveranciers in de regio worden afgenomen. Zo wordt een intensieve samenwerking tussen mkb-ondernemers en digitaliseringsleveranciers gestimuleerd en krijgt de regionale economie een impuls. De regeling loopt tot het budgetplafond van de gemeente is bereikt.

Digitaliseringsbehoefte

De meeste mkb’ers beseffen, mede door de ontwikkelingen rond Covid-19, dat digitalisering kansen met zich meebrengt voor groei en innovatie. Deze bedrijven hebben vaak niet het geld, de tijd en de kennis om deze daadwerkelijk te benutten. Om bedrijven hierin te ondersteunen zijn vooraf online informatiesessie aangeboden met informatie over het voucherprogramma, leveranciers en de digitaliseringsmogelijkheden.

Ook interesse in een digitaliseringsvoucher? Ga naar www.smarttogether-arnhemnijmegen.nl en meld je aan.