Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Kindertelefoon/Luisterlijn

Heb jij behoefte aan een luisterend oor of advies van een onafhankelijk iemand? Dan kan je terecht bij de Kindertelefoon of Luisterlijn. Of je nou verliefd, bang of verdrietig bent.

Kindertelefoon

De kindertelefoon is er voor alle kinderen in Nederland tussen de 8 en 18 jaar die ergens over willen praten. Dit kan telefonisch via (0800) 04 32 of via een live chat op de website. Elke dag kun je met één van onze getrainde vrijwilligers over alles praten! Of je nou verliefd, bang of verdrietig bent. Een gesprek is gratis en vertrouwelijk. Daarom hoef je niet je echte naam op te geven. Ook blijft alles wat je zegt tussen jou en De Kindertelefoon.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kindertelefoon.nl.

De Luisterlijn

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. 

  • De Luisterlijn dag en nacht: 24 uur per dag, het hele jaar door, via (0900) 0767
  • De Luisterlijn chat: alle dagen van de week van 10:00 tot 22:00 uur bereikbaar via www.luisterlijn.nl
  • De Luisterlijn e-mail: via een beveiligd e-mailsysteem, ehulp@deluisterlijn.nl