Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Informatie over evenementen

Om de snelle toename van besmettingen en ziekenhuisopnames te remmen, zijn er coronamaatregelen van toepassing. Er geldt een evenementenverbod. Dit houdt in dat er geen evenementen kunnen plaatsvinden. Iets is een evenement als het gaat om bijvoorbeeld een voorstelling, festival, optreden of feest. Ook een braderie, dorpsfeest en congres zijn evenementen. Er zijn evenementen die zijn uitgezonderd van het verbod. Denk bijvoorbeeld aan weekmarkten en uitvaarten. Neem bij vragen contact op met de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving via (0316) 595 111.

Meer informatie over de laatste coronamaatregelen leest u op de website van de Rijksoverheid. Daar vindt u ook de actuele coronaregels voor evenementen.

Tijdelijke wet maatregelen covid-19

Op 1 december 2020 om 00.00 uur is de noodverordening van 18 november ingetrokken. Op dat moment is de Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (Twm) in werking getreden.