Wij krijgen op dit moment veel vragen over de aanslag voor gemeentelijke belastingen. Op de pagina ‘Aanslag Gemeentelijke Belastingen’ kunt u veel zelf regelen en informatie vinden.

Uw algemene vragen kunt u via chat aan ons stellen. Heeft u een specifieke vraag over uw aanslag? Dan kunt u beter even bellen. Houd er wel rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan normaal.

Henk Willemsen

Henk Willemsen

Aanvankelijk sloot ik als ambtenaar van de burgerlijke stand huwelijken, omdat ik destijds als gemeenteambtenaar werkzaam was op de afdeling Bevolking (later afdeling Burgerzaken).
Na mijn vervroegde uittreding op 1 september 2005 mocht ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand huwelijken en geregistreerde partnerschappen sluiten.
Het sluiten van huwelijken heeft mij altijd heel veel plezier bezorgd, omdat elk bruidspaar anders is en een andere benadering nodig heeft. De verscheidenheid aan bruidsparen maakt het werk heel boeiend en interessant. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mag je een wezenlijke bijdrage leveren aan een van de meest belangrijke gebeurtenissen in het leven van een stel dat gaat trouwen. Dat je hieraan als trouwambtenaar op een bepaalde manier aan mag meewerken, geeft mij persoonlijk een ontzettend mooi en dankbaar gevoel.
In mijn optiek is de functie van buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een prachtige inhoudsvolle functie, die je met veel verve kunt vervullen en daarbij (zeer belangrijk) mensen heel gelukkig kunt maken en dat is iets waar wij allemaal naar streven.