Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Gemeentelijke dienstverlening

Vanwege het coronavirus gaan soms zaken anders dan normaal. We vragen inwoners zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Gemeentehuis, aanbiedstations

Afspraak maken

Vanwege de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het gemeentehuis beperken. Veel zaken kunt u direct online regelen. Bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel. Voor alle andere zaken kunt u online een afspraak maken of bellen met (0316) 595 111.

Mondkapje verplicht

In de Turmac Cultuurfabriek (en in het gemeentehuis) is het dragen van een mondkapje verplicht.

Wij adviseren u dringend om rekening te houden met andere bezoekers en afstand van elkaar te houden.

Gezondheidsklachten? Blijf thuis!

Medewerkers van de gemeente nemen alle hygiënemaatregelen in acht om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wilt u het gemeentehuis of het aanbiedstation bezoeken, maar heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Blijf dan thuis. Maak een afspraak op het gemeentehuis op een moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Coronanieuws gemeente Zevenaar

Via onze communicatiekanalen, waaronder website en social media, houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Gemeenteraad

Raadsvergadering en commissievergaderingen

Vanwege de aangescherpte maatregelen vinden alle vergaderingen (voorlopig) weer digitaal plaats. Bekijk de agenda via de ‘Kalender’. 

Overige dienstverlening

Gemeentelijke sportaccommodaties

De gemeente Zevenaar volgt de landelijke richtlijnen. 

Op de pagina van de Rijksoverheid vind u algemene informatie, vragen en antwoorden over sport en corona. Sportprotocollen en vragen en antwoorden kunt u vinden op de website van NOCNSF.

Vragen?

Heeft u vragen over sport en de gemeentelijke sportaccommodaties stuur een e-mail naar sportencorona@zevenaar.nl

Markten in de gemeente Zevenaar

Op de weekmarkt op vrijdag in het centrum van Zevenaar nemen de marktondernemers hygiëne-maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De kramen staan verder uit elkaar en er zijn geen statafels, banken of stoelen. Gaat u naar de markt? Geef elkaar de ruimte. Heeft u gezondheidsklachten zoals koorts, verkoudheid en hoesten, blijf dan thuis. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.