Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Gedupeerden kinderopvangtoeslagaffaire

2 september 2020
Tussen 2005 en 2019 is bij veel ouders in Nederland onterecht de kinderopvangtoeslag stopgezet. Hierdoor zijn veel ouders in grote financiële problemen gekomen. De Belastingdienst regelt de terugbetalingen, maar gemeente Zevenaar helpt haar inwoners graag. Dit bij problemen die zijn ontstaan als gevolg van het stopzetten van de kinderopvangtoeslag. Zowel op financieel gebied als bij andere zorgen en vragen die ouders hebben door de kinderopvangtoeslagaffaire.

Meld bijzonderheden

Wij vinden het erg zorgelijk dat er ook Zevenaarse inwoners slachtoffer zijn geworden. Bent u van mening dat dit bij u het geval is? Meld  dit dan bij het ‘Serviceteam Gedupeerden’ van de Belastingdienst via 0800-2358358 (gratis) of kijk op www.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel.

Contact met de gemeente

Wilt u contact met de gemeente Zevenaar? Het team Schuldhulpverlening helpt u graag. Ook voor informatie en advies over uw financiën. Neem contact op via shv@zevenaar.nl of telefonisch via (0316) 595 111.