Eén abonnement voor meerdere sportclubs in de regio

23 januari 2024
Ondernemersnieuws

Sporten is belangrijk. Zowel voor de lichamelijke als voor de mentale gezondheid. En hoe leuk is het als uw werknemers dan met één abonnement kunnen profiteren van de vele sportmogelijkheden in de regio? Dat kan met de Liemerse Sportkaart.

Meedoen

Wilt u dat uw werknemers de Liemerse Sportkaart kunnen gebruiken? Meld u zich dan met uw organisatie bij de Liemerse Sportkaart aan. Dit is gratis. Uw werknemers kunnen zich vervolgens via www.liemersesportkaart.nl abonneren en profiteren van wel meer dan 100 aangesloten sportlocaties.

Wilt u meer doen voor uw werknemers? Dan is het ook mogelijk om de abonnementskosten volledig over te nemen of uw werknemers een korting te geven. De organisatie achter de Liemerse Sportkaart vertelt u graag meer hierover.

Liemerse Sportkaart

Voor nog geen € 50,- per maand sporten voor werknemers en zzp’ers is een schot in de roos in de regio Arnhem. Daarom tekende Arthur Boone (wethouder sport) samen met Ronald Haverkamp (directeur Ataro), Bob Roelofs (wethouder gemeente Arnhem) en Robert Jan Janssen (bestuurder Sportbedrijf Arnhem) voor een verdere uitbreiding van de Arnhemse Sportkaart naar de regio de Liemers.

Iedere dag een andere sport of een andere locatie: met de sportkaart zegt u vaarwel tegen uw ouderwetse abonnement en maakt u maximaal gebruik van de sportmogelijkheden in de regio.