Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Denk mee over de buitenruimte in Zevenaar

10 mei 2021
De gemeente Zevenaar werkt aan een nieuw plan voor de buitenruimte. In dit plan maken we keuzes hoe we het geld dat we hebben voor de buitenruimte het beste kunnen besteden. Om te horen wat u hiervan vindt hebben wij een enquête opgesteld. Als u deze invult helpt u ons om betere keuzes te maken in het nieuwe plan. Vanaf 10 mei tot en met 28 mei 2021 kunt u de digitale enquête invullen.

De gemeente Zevenaar werkt aan een nieuw plan voor de buitenruimte. In dit plan maken we keuzes hoe we het geld dat we hebben voor de buitenruimte het beste kunnen besteden. Met buitenruimte bedoelen we de plekken in de gemeente waar iedereen kan komen. Denk aan de stoep, de straat, pleinen, winkelstraten, het buitengebied, parken en speeltuinen. U woont in de gemeente Zevenaar en maakt ook gebruik van deze buitenruimte. Wat vindt u daarin belangrijk? Dat horen wij graag van u. Door de enquête in te vullen helpt u ons om betere keuzes te maken in het nieuwe plan. 

Vanaf 10 mei tot en met 28 mei 2021 kunt u de digitale enquête invullen. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Het invullen kan door te klikken op de volgende link*.

Naar de enquête

*Het kan zijn dat de vragenlijst niet goed opent in Internet Explorer. Gebruik dan Chrome of Firefox als browser.

Waarom een enquête?

Iedereen komt in de buitenruimte, ook u. Door deze goed in te richten en te onderhouden zorgen we ervoor dat we een fijne buitenruimte maken voor de inwoners van gemeente Zevenaar. Omdat u de buitenruimte veel gebruikt, horen we graag uw mening. De uitkomsten van de enquête gebruiken wij om betere keuzes te maken in het nieuwe plan.

Waar gaat de enquête over?

Vindt u het belangrijk dat de buitenruimte schoon is? Moet het inspelen op klimaatverandering? Of moet de buitenruimte vooral mooi zijn? We leggen thema’s voor die ook in de rest van het land belangrijk zijn. U kunt uw mening geven over verschillende soorten gebieden zoals de centra, de woonwijken, bedrijventerreinen en het buitengebied. 

Heeft u vragen over de enquête? 

Neem dan contact op met laura.barnhoorn@planterra.nl. Planterra is het adviesbureau dat ons helpt bij dit project.