De Liemers Helemaal Goed

De Liemers, helemaal goed is een initiatief van de Liemerse gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar met als doel meer bekendheid te geven aan alles wat de Liemers te bieden heeft.

De gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar vormen samen een boeiend gebied. Het gebied wordt gekenmerkt door het prachtige rivierengebied met dijken, uiterwaarden, Oude Strangen, een open landschap met grote waterpartijen en een grote diversiteit aan flora en fauna. Heerlijk om in te leven en te recreëren. Daarnaast is het ook een gebied met een middelgrote stad en kleinstedelijke kernen met alle denkbare voorzieningen die bij een goede woon­omgeving horen. Het rijke verenigingsleven met alle activiteiten van dien is kenmerkend voor De Liemers. De infrastructuur, de moderne bedrijventerreinen en de centrale ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied maken de Liemers uitermate interessant voor bedrijven om zich te vestigen.

Om de Liemers landelijk op de kaart te zetten voeren de 4 gemeenten samen de campagne De Liemers Helemaal Goed. De campagne is van iedereen in de Liemers. Als je trots bent op de Liemers kun je ook een bijdrage leveren. Door het uitdragen van het logo, het schrijven van een blog, maar vooral door te vertellen hoe uniek de Liemers is.

Ontdek het in: de Liemers, helemaal goed!

Website: De Liemers Helemaal Goed

Logo De Liemers Helemaal Goed