Important message

Vanwege de coronamaatregelen gaan de publieksbalies van het gemeentehuis op maandag & woensdag om 17.00 uur dicht (i.p.v. 19.30 uur). De ingang van de Turmac Cultuurfabriek (en het gemeentehuis) is vanwege werkzaamheden tijdelijk aan de straat Hydrofoor.

Contact met de gemeente Zevenaar

Openingstijden servicebalie

Voor informatie en afhalen van documenten kunt u tijdens openingstijden terecht bij de servicebalie in het gemeentehuis.

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Dinsdag 8.30 - 17.00 uur
Woensdag 8.30 - 17.00 uur
Donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Website

Actuele informatie over de meest gevraagde onderwerpen kunt u vinden op deze website. Veel zaken kunt u direct regelen via www.zevenaar.nl. De meeste formulieren kunt u online invullen en insturen.

Chatten

Komt u er op onze website niet uit? Chat dan live met een van onze medewerkers. Ziet u op de webpagina een chatknop rechts onderaan de pagina? Start dan met die knop een chatgesprek. U ziet de chatknop alleen als er een medewerker beschikbaar is. Is de medewerker in gesprek dan is de knop niet zichtbaar. Wij zijn bereikbaar via chat tijdens onze (telefonische) openingstijden.

Social media

De gemeente Zevenaar zet social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube) in om te communiceren met inwoners en andere belangstellenden. Via onze kanalen blijven geïnteresseerden op de hoogte van wat er speelt in de gemeente. Mocht u een vraag hebben, dan streven wij ernaar om zo snel mogelijk antwoord te geven. Soms is voor beantwoording iets meer tijd nodig.

Melding maken

Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Meld het ons via Fixi.

Apps

De gemeente Zevenaar heeft een aantal apps beschikbaar die u kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het melden van losliggende stoeptegel, het checken van mogelijke hinder op de weg of met het vinden van de juiste instantie als u een zorgvraag heeft.

Contactformulier

Uw vragen en opmerkingen kunt u mailen naar gemeente@zevenaar.nl.

Bellen

Wij zijn  bereikbaar op het nummer (0316) 595 111.

Maandag tot en met donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Onze medewerkers aan de telefoon proberen uw vraag direct te beantwoorden. Daarom kunnen zij u vragen om aanvullende (persoons)gegevens. Is uw vraag te specifiek, dan verbinden zij u door naar de desbetreffende afdeling.

Langskomen

U bent welkom in het gemeentehuis. Wij helpen u graag goed. Daarom werken wij alleen op afspraak.

Bezoekadres

Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar 

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast het treinspoor. De ingang is aan het Stationsplein. De looproute naar het gemeentehuis is aangegeven.
Minder validen kunnen met een gehandicaptenparkeerkaart naast de hoofdingang van de Turmac Cultuurfabriek parkeren.

Route gemeentehuis en Turmac Cultuurfabriek

Postadres

Postbus 10, 6900 AA Zevenaar